Dezvoltare personală / Autocunoaștere 

     Majoritatea oamenilor experimentează anxietate la un moment dat în viața lor. Anxietatea poate fi chiar constructivă atunci când treci la o nouă etapă a vieții tale, semnalând ieșirea din zona de confort. Cu toate acestea, dacă te oprește să trăiești așa cum îți dorești să trăiești, atunci este timpul să beneficiezi de puțin sprijin.
     Anxietatea reprezintă o stare emoțională pronunţată, manifestată prin nelinişte, şi se poate asocia cu palpitaţii, transpiraţie si nervozitate. De cele mai multe ori, aceasta apare ca răspuns al unui eveniment stresant sau al unei stări prelungite de tensiune. Alteori, apare ca anticipare a unui viitor factor stresor.

     Poate că vrei doar să te cunoști mai bine sau poate că te afli într-un un cerc vicios de autocritică, de procrastinare, de autosabotaj, de comparare nesănătoasă cu ceilalți, ruminare sau sindrom al impostorului.

     Oricare ar fi problema cu care te confrunți, putem schimba modul în care acest lucru îți impactează stima de sine acum.

     Vestea bună este că încrederea în sine este o muncă din interior. Așa cum ne putem sabota pe noi înșine, este adevărat și opusul: putem cultiva o modalitate mult mai pozitivă de a ne ajuta pe noi înșine să prosperăm.

     Imaginează-ți că aștepți cu nerăbdare oportunități și că nu te mai temi de lucruri precum interviuri, audiții, prezentări, discursuri, examene, promovări, situații sociale sau relații.

Vom lucra împreună pentru ca:

• TU să identifici factorii declanșatori ai încrederii scăzute

• TU să priveşti evenimentele din trecut, cum ți-au influențat încrederea și schimbă modul în care reacționezi la ele în mod inconștient

• TU să înveți să aplici strategii pentru a te face să te simți mai confortabil și mai încrezător

• TU să renunți la obiceiuri și pattern-uri de gândire negativecare îți stau în cale şi să îţi poţi creiona viaţa aşa cum iţi doreşti şi să te poţi bucura de ea