Despre mine

     Bună! Eu sunt Raluca!

     Sunt psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, însă mai presus de toate, sunt o persoană caldă, empatică și suportivă. Îți pot fi alături în procesul tău de autocunoaștere și vindecare, misiunea mea fiind aceea de a te ajuta, prin întrebările și tehnicile potrivite ție, să îți accesezi resursele interne, și să te poți dezvolta frumos și armonios, așa cum îți dorești.
     Am știut că îmi doresc să ajut oamenii în procesul lor de vindecare a relațiilor cu ei înșiși și cu cei din jur. Așa că, încă din liceu, am decis să urmez Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București, pe care am absolvit-o în anul 2013, după care m-am format în Psihoterapie Integrativă în cadrul Asociației de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativă (400 de ore de formare teoretico-aplicativă si 250 de ore de dezvoltare personală).
     Drumul meu nu a fost însă unul linear, întrucât am simțit nevoia să dobândesc și alte experiențe care să mă ajute să cresc ca om, în primul rând, dar și profesional. Astfel că din dorința mea de a cunoaște și a mă dezvolta, drumul m-a dus prin China și prin Africa de Sud, unde am avut ocazia să cresc și să mă formez participând la diferite sesiuni de formare, coaching, cât și la multe acțiuni de voluntariat.

      De-a lungul anilor, am învățat că a fi alături de oameni în procesul lor de evoluție și vindecare presupune multă empatie, susținere necondiționată și sprijin. Am învățat de asemenea că noi, oamenii, suntem niște ființe minunate, înzestrate cu o capacitate uimitoare de a ne vindeca, și că avem în noi resursele necesare pentru a face acest pas, dacă suntem ghidați corespunzător.
      Atunci când învățăm să ne accesăm aceste resurse, ne redescoperim puterea interioară care izvorăște din adâncul nostru și ne redobândim bucuria, echilibrul și pacea interioară care se vor reflecta apoi și în relațiile cu cei din jurul nostru.
      Sunt aici ca să te susțin pe drumul tău către regăsirea acestei puteri interioare și de a te ghida în acest proces de vindecare pentru ca tu, cel care citești aceste rânduri, să îți poți atinge potențialul și să te poți bucura mai mult de viață.
Îmi doresc ca, lucrând cu mine, să te poți descătușa de toate convingerile limitative, mecanismele nesănătoase și obiceiurile care nu îți mai servesc și să devii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi, care face ca lucrurile să se întâmple într-un mod responsabil și armonios.