Terapie cu mine

terapia-cu-mine.jpg

     Modelul meu de terapie

     În cadrul terapiei cu mine, îmi propun să ofer un cadru sigur, în care clienții mei să se simtă sprijiniți, susținuți, ghidați și ascultați în procesul lor de auto-cunoaștere și vindecare cu empatie și blândețe.

     Cum lucrez?

    Mai întâi programăm o întâlnire preliminară în care ne vom cunoaște și vom vedea dacă abordarea mea integrativă ți se potrivește. Dacă rezonăm, vom stabili împreună obiectivele terapiei precum și numărul ședințelor necesare pentru atingerea acestora.

     La ce te poți aștepta?

     În cadrul ședințelor de terapie cu mine, te poți aștepta la un spațiu emoțional sigur, la ascultare activă, empatie, atenția mea concentrându-se pe crearea unei relații terapeutice de calitate în care tu să simți că te poți deschide cu încredere, în ritmul tău, fără să te simți judecat sau grăbit. Ne vom focusa pe vindecarea ta şi atingerea obiectivelor stabilite împreună la prima şedinţă.

Ce este psihoterapia integrativă?

       Abordarea integrativă oferă o viziune nouă, amplă, despre tratamentul psihoterapeutic. Am ales să devin psihoterapeut integrativ întrucât această abordare pleacă de la viziunea sistemică a fiinţei umane, de la conceptul corp – minte – spirit, o abordare holistică cu care am rezonat şi care mi se potriveşte, întrucât consider că aceste trei elemente sunt interconectate.       

      Un alt aspect important pentru care am ales această formare este şi că psihoterapia integrativă afirmă importanța asigurării unui mediu potrivit în care creșterea și vindecarea pot avea loc într-un spațiu inter-subiectiv creat împreuna de către client și terapeut. Adică, în cadrul ședințelor cu mine, vei avea parte de un mediu sigur în care tu să te poți deschide cu încredere și fără a te simți judecat.